חטיף חומוס פריך
מעתיקה ממה שכתוב באינסטוש (תרגום):
חטיף חומוס פריך. חלבון גבוה, סופר גבינתי, סופר בריא. עשוי מגרגרי חומוס, אבל טעים בטירוף. החטיף הפריך המושלם! תייגו חבר שצריך את המתכון הזה עכשיו!
ומוסיפה:
– הכמויות לא מדויקות, לזרום.
— עדיין לא ניסיתי :-/ אולי יהיו תיקונים למתכון
ציוד
קערה לערבוב, תבנית לתנור, נייר אפייה
מצרכים
1 קופסה חומוס (כ-450 גר') או ½ שקית חומוס מבושל קפוא (כ-400 גרם)
¼ כוס (60 מ"ל) טחינה
1 כפית אבקת שום
¼ כפית כמון טחון
½ כפית מלח
.
מצרכים נוספים
אופן ההכנה
- מחממים תנור ל-200°
- חומוס מקופסא: מסננים ושוטפים. מניחים את החומוס במסננת בצד, שיתייבש בינתיים
חומוס משקית: אני הכי אוהבת להפשיר בבישול קצר במים רותחים. ואח"כ לסנן מהמים ולהניח בצד
- בקערה מערבבים את הטחינה עם התבלינים, טועמים ומתקנים במידת הצורך
- מוסיפים את גרגרי החומוס ומערבבים לכיסוי של כל גרגרי החומוס בטחינה
- פורסים נייר אפייה על תבנית ומכניסים לתנור ל-40 דקות.
- לאחר 40 דקות, מוציאים, מצננים מעט ומכרסמים
הערות שלי
Still hungry? Here’s more