חטיף חומוס פריך

מעתיקה ממה שכתוב באינסטוש (תרגום):
חטיף חומוס פריך. חלבון גבוה, סופר גבינתי, סופר בריא. עשוי מגרגרי חומוס, אבל טעים בטירוף. החטיף הפריך המושלם! תייגו חבר שצריך את המתכון הזה עכשיו!
ומוסיפה:
– הכמויות לא מדויקות, לזרום.
— עדיין לא ניסיתי :-/ אולי יהיו תיקונים למתכון

ציוד

קערה לערבוב, תבנית לתנור, נייר אפייה

מצרכים

1 קופסה חומוס (כ-450 גר') או  ½ שקית חומוס מבושל קפוא (כ-400 גרם)
¼ כוס (60 מ"ל) טחינה
1 כפית אבקת שום
¼ כפית כמון טחון
½ כפית מלח
.

מצרכים נוספים

אופן ההכנה

  1. מחממים תנור ל-200°
  2. חומוס מקופסא: מסננים ושוטפים. מניחים את החומוס במסננת בצד, שיתייבש בינתיים
    חומוס משקית: אני הכי אוהבת להפשיר בבישול קצר במים רותחים. ואח"כ לסנן מהמים ולהניח בצד
  3. בקערה מערבבים את הטחינה עם התבלינים, טועמים ומתקנים במידת הצורך
  4. מוסיפים את גרגרי החומוס ומערבבים לכיסוי של כל גרגרי החומוס בטחינה
  5. פורסים נייר אפייה על תבנית ומכניסים לתנור ל-40 דקות.
  6. לאחר 40 דקות, מוציאים, מצננים מעט ומכרסמים

הערות שלי

Still hungry? Here’s more